STICHTING KINDEROPVANG MARIADONK

Stichting Kinderopvang Mariadonk (SKM) biedt kinderopvang met een unieke mix van kwaliteit en flexibiliteit. Met een professioneel en enthousiast team creëren wij voor uw kind een veilig verblijf in een gezellige sfeer, waarbij we veel aandacht besteden aan de individuele ontwikkeling van ieder kind. Flexibiliteit betekent bij SKM dat we de opvang zo goed mogelijk laten aansluiten op de werktijden van u als ouders. SKM probeert mee te denken met de ouders.

Alle kinderen van 0 tot 13 jaar zijn van harte welkom! Of dat nu uw baby in de zorgzame omgeving van het kinderdagverblijf is, uw peuter bij de ontwikkelingsgerichte peuteropvang of uw schoolgaand kind dat naar de avontuurlijke buitenschoolse opvang komt: we zijn er voor iedereen.

Met een professioneel en enthousiast team creëren wij voor uw kind een veilig verblijf in een gezellige sfeer. Hierbij besteden we veel aandacht aan de individuele ontwikkeling van ieder kind. Flexibiliteit betekent bij SKM dat we de opvang zo goed mogelijk laten aansluiten op de werktijden van u als ouders. Bij ons heeft u geen verplichte urenafname per week!

Contact                                                                                                            

Stichting Kinderopvang Mariadonk
Hoefstraat 13
4735 TA  Zegge

telefoonnummer:  06-14608918

info@skmzegge.nl

www.skmzegge.nl
 

LRKP-nummer BSO: 189943841                                            

LRKP-nummer KDV: 186154094            

Meer informatie vindt u hier.            ​​​​​​​    ​​​​​​​